Onze weboplossingen

Multiplatform geschikt

Multiplatform geschikt

Eenvoudig en intuïtief in gebruik

Eenvoudig en intuïtief in gebruik

Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

BlueMinds begeleidt u en uw organisatie van 'idee naar live'. Wij hebben de expertise in huis; design, marketing, software-ontwikkeling én implementatie. Op basis van ons in-huis ontwikkelde framework bouwen wij toepassingen zoals CRM, eCommerce, Portal omgevingen (Single Sign On), Community sites & Workflow management.

In al onze oplossingen staat de gebruikersinterface centraal, waarbij gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit leidend zijn.

Maatwerk op basis van het BlueMinds Framework

Maatwerk op basis van het BlueMinds Framework

Wij geloven niet in complexe standaard softwarepakketten. Daarom ontwikkelt BlueMinds al zijn oplossingen op het eigen BlueMinds Framework. Op basis van dit modulaire framework zijn wij in staat maatwerk-toepassingen te leveren die doen wat ze moeten doen, zonder onnodig complex te worden.

Blue CRM

Blue CRM

Blue CRM (Customer Relationship Management) biedt u alle benodigde mogelijkheden om eenvoudig uw bestaande en nieuwe klanten te beheren. De voor u belangrijkste informatie is direct zichtbaar op een overzichtelijk dashboard. Uiteraard zijn de componenten die u wenst te zien binnen dit dashboard te configureren.

Er zijn voor Blue CRM veel verschillende modules beschikbaar. Dit betreffen onder andere 'klantbeheer-modules', en bijvoorbeeld ook documentcreatie-, product- en planningsmodules. Op basis van uw wensen wordt Blue CRM 'custom' samengesteld. 

Blue CRM

Blue CMS

Blue CMS

Met het Blue CMS (Content Management System) kunt u op eenvoudige wijze de inhoud van uw website aanpassen.  Als u een pagina wijzigt met het Blue CMS dan krijgt u uw website gewoon te zien, alleen kunt u nu iedere tekst, link of afbeelding eenvoudig wijzigen met een krachtige editor.

Vanwege de modulaire opzet d.m.v. het BlueMinds Framework, kan het Blue CMS eenvoudig uitgebreid worden met modules zoals: Blog module, Nieuws module, Forum module, etc.