Hardware

Een digitale informatiestroom omzetten naar een visuele vorm vereist een player. In onze oplossing maken wij gebruik van de dZine Intelligente Interface Unit (I²U). Deze player zorgt voor de weergave 'het afspelen' van de content. De player kan stand - alone of geïntegreerd met een beeldscherm worden ingezet. 

Hardware

Player

Wij maken gebruik van de I²U player, speciaal ontworpen voor high-performance 24/7 inzet. In combinatie met het ergonomisch ontwerp en minimaal stroomverbruik [minder dan 1 Watt in ‘connected standby], bieden wij een zeer betrouwbare en kostenefficiënte  oplossing.

De I²U player is op basis van het “pixel-to-pixel correspondence” principe ontworpen, daardoor wordt de content altijd in de juiste verhouding weergegeven. Hierdoor vindt er geen re-scaling plaats, hetgeen vaak bij standaard PC oplossingen het geval is. Altijd en overal een optimale beeldkwaliteit!!

De inmiddels méér dan 110.00 geïnstalleerde I²U players wereldwijd zijn voor ons dé bevestiging dat dit door ons gekozen Hardware & Software platform bij uitstek geschikt is voor uw Digital Signage oplossing.  

Hardware

Beeldschermen

Wij hebben goede afspraken met een aantal toonaangevende fabrikanten en leveranciers van beeldweergave apparatuur. Mede op basis hiervan kunnen en zullen wij, samen met u, de best bij uw project aansluitende beeldschermen, projectoren, touch-screens en led-walls selecteren.